Grafaiai ex en Shroodle-promo’s onthuld van de “CoroCoro”-wedstrijd voor het maken van kaarten!

CoroCoro magazine heeft een spannende wedstrijd gelanceerd voor het maken van een nieuwe Grafaiai ex-promokaart. Laat je creatieve sappen stromen en dien je inzending in vóór de deadline! Mis deze kans niet om uw talent te laten zien en erkenning te krijgen in de wereld van het maken van kaarten. Doe nu mee aan de wedstrijd die in december is aangekondigd.

Shroodle-CoroCoro-pikazon

In de nieuwste uitgave van CoroCoro is een spannende nieuwe promotie onthuld. Het voortreffelijke artwork dat als inspiratie diende voor het ontwerp van de ex, kwam van een getalenteerde illustrator die bekend staat als aky CG Works. De promotionele weggeefactie zal worden uitgedeeld tijdens een aankomend evenement genaamd “Coro Tour”, dus houd ons in de gaten voor meer informatie over hoe je er zelf een kunt vinden. Dit is absoluut een must-see voor fans van het spel!

In een verleidelijke preview onthulde de komende augustuseditie van het tijdschrift een spannende toevoeging: een nieuwe Shroodle-promotie. Kijk uit naar deze langverwachte release, die medio juli verschijnt.

Historisch gezien werden deze promoties in de Engelssprekende wereld doorgaans gebundeld in sets of exclusieve dozen.

Shroodle – Kleurloos – HP50

Shroodle-CoroCoro-pikazonnl

Kras: 10 schade.

Poison Fang: 20 schade. De actieve Pokemon van je tegenstander is nu vergiftigd.

  • Zwakte: vechten (x2)
  • Weerstand: geen
  • Terugtrekken: 1

Grafaiai ex – Kleurloos – HP250

Grafaiai-ex-CoroCoro-pikazon

Verdovend speeksel: 30 schade. Gooi een muntje om. Als het kop is, is de actieve Pokemon van je tegenstander nu verlamd.

Poison Toss: 180 schade. De actieve Pokemon van je tegenstander is nu vergiftigd. Tijdens je volgende beurt kan deze Pokemon Poison Toss niet gebruiken.

Bekijk meer:  Nieuwe “Arceus VSTAR Premium Collection” in september!

Pokemon ex-regel: wanneer je Pokemon ex wordt uitgeschakeld, neemt je tegenstander 2 prijskaarten.

  • Zwakte: vechten (x2)
  • Weerstand: geen
  • Terugtrekken: 1