Iono veroorzaakt een tekort aan “Clay Burst”-set, Pokemon onderneemt corrigerende maatregelen

Creatures maakt zich op om tegemoet te komen aan het enthousiasme van hun fanbase, aangezien ze zojuist plannen hebben aangekondigd voor extra op bestelling gemaakte Clay Burst-boosterboxen. Fans kunnen medio mei meer details verwachten! Het blijft daar niet bij, er zullen binnenkort nog meer Snow Hazard- en Clay Burst-producten verkrijgbaar zijn in een winkel bij jou in de buurt – dus zorg dat je deze hete nieuwe sets in handen hebt nu ze er nog zijn!

Snow-Hazard-Clay-Burst-Booster-Pikazon

Iono-SR-pikazon

Op vrijdagavond was er een pandemonium in Japan toen massa’s toegewijde Pokemon-fans massaal naar winkels in het hele land stroomden, vastbesloten om een gewaardeerde boosterbox van Clay te bemachtigen. De strijd overrompelde iedereen – zelfs pre-orders werden online voor tien keer de verkoopprijs verkocht – en tegen de middag werd duidelijk waarom: Creatures had geen voorraad meer voor alle TCG-producten in Japan! Een verontschuldiging werd aangeboden kort na het beloven van een hogere productie-output in de toekomst, zodat geen enkele fan meer zou missen.

Iono-pikazon

043205_T_NANJIXYAMO-pikazon

Clay Burst veroorzaakte meteen rode vlaggen onder enthousiaste fans met Iono als onderdeel van de line-up. Deze zeldzame kaart was voorheen torenhoog geprijsd met meer dan $ 2000, voordat hij op tweedehandsmarkten neerkwam op een nog steeds ontmoedigend bedrag van $ 1200 – waardoor de verwachtingen van fans hoog waren voor hun kans om hem in boosterboxen te bemachtigen!

251-Miriam-Scarlet-Violet-TCG-pikazon

238-Miriam-Scarlet-Violet-TCG-pikazon

Iono is de nieuwste schattige toevoeging aan Pokemon TCG. Ze is een favoriet bij fans geworden onder anime- en gameliefhebbers sinds haar introductie halverwege de jaren 2000. Dankzij dit geliefde personage heeft “waifu” – afkomstig van de Japanse transliteratie van “vrouw” – nu zijn plaats ingenomen naast enkele klassieke termen uit de popcultuur! Het dient als een liefdevolle manier voor mensen die een hechte band voelen met bepaalde karakters – soms zelfs zo ver gaan dat ze emotionele banden vormen – om hun liefde voor hen al dan niet gekscherend te uiten.

Bekijk meer:  Bellibolt EX, Tadbulb officieel onthuld!

179-Miriam-Scarlet-Violet-TCG-pikazon

096-Iono-pikazon

Creature’s Scarlet & Violet-set maakte een grote indruk op de secundaire kaartmarkt met Miriam, de best verkochte en duurste kaart. Oorspronkelijk gewaardeerd op een verbazingwekkende $ 265, heeft het enige afschrijving gezien om nu rond de $ 72 te zitten – hoewel nog steeds ver boven al haar leeftijdsgenoten in dezelfde set! Vastberaden verzamelaars zullen ongetwijfeld hun geluk blijven beproeven voor deze gewaardeerde waifu-editie.

090-Saguaro-pikazon

090-Saguaro-1-pikazon

Iono is echt iets speciaals – een geliefde “waifu-kaart” met een ongelooflijke vaardigheid die haar onmisbaar maakt als onderdeel van het kaartspel van elk wezen. Het is geen verrassing waarom Creatures deze kaarten heeft gemaakt, en het zal niet lang meer duren voordat ze overal zijn!

Clay Burst-boosterpakketten kunnen een rotzooi zijn – terwijl sommigen misschien de gewilde Iono vinden, blijven vele anderen achter met hun eigen ‘echtgenoot’. Rol van de dobbelstenen!