Kyogre en V Guard Energy uit ‘Incandescent Arcana’ onthuld

Wat is dit? Kyogre en V Guard Energy werden onthuld vanaf de Japanse set Incandescent Arcana, die op 2 september in Japan verschijnt. We zouden de meeste van deze kaarten kort daarna hierheen moeten zien komen als onderdeel van Silver Tempest dat in november 2018 uitkomt!

Kyogre – Water – HP140 (Basic Pokemon)

Bel golven! Zoek in je deck naar een [W] Energy-kaart en bevestig deze aan deze Pokemon. Schud dan je decks, net als in die oude dagen van weleer toen we maar 40 kaarten hadden – niet meer dan dat, want wie wil er een lelijke overweldiging?

kyogre-en-v-guard-energy-pikazon

Wat voor soort Pokemon ben jij? Aencer, krijger van het watertype met de kracht om vijanden in één klap uit te schakelen! Bevestig 3 energie van deze kaart en richt 180 schade aan. De bank van je tegenstander zal het ook voelen – die benched Pokemon kunnen maar beter opstaan ​​​​als ze willen dat hun beurt eindelijk arriveert !!

  • Zwakte: Bliksem (x2)
  • Weerstand: Geen
  • Terugtocht: 3

V Guard Energy – Energie (Speciale Energie)

Telkens wanneer deze kaart aan een Pokemon is bevestigd, levert deze [C] Energie op.

kyogre-en-v-guard-pikazon

Als de Pokemon waaraan deze kaart is gekoppeld V Guard Energy heeft, kost het 30 minder schade door de aanvallen van je tegenstander. Je kunt dit effect van bewakingsenergie echter niet meer dan één keer op één wezen toepassen!

Bekijk meer:  "Mew VMAX League Battle Deck" uitgebracht in november !