Kyogre en V Guard Energy uit ‘Incandescent Arcana’ onthuld

Wat is dit? Kyogre en V Guard Energy werden onthuld vanaf de Japanse set Incandescent Arcana, die op 2 september in Japan verschijnt. We zouden de meeste van deze kaarten kort daarna hierheen moeten zien komen als onderdeel van Silver Tempest dat in november 2018 uitkomt!

Kyogre – Water – HP140 (Basic Pokemon)

Bel golven! Zoek in je deck naar een [W] Energy-kaart en bevestig deze aan deze Pokemon. Schud dan je decks, net als in die oude dagen van weleer toen we maar 40 kaarten hadden – niet meer dan dat, want wie wil er een lelijke overweldiging?

kyogre-en-v-guard-energy-pikazon

Wat voor soort Pokemon ben jij? Aencer, krijger van het watertype met de kracht om vijanden in één klap uit te schakelen! Bevestig 3 energie van deze kaart en richt 180 schade aan. De bank van je tegenstander zal het ook voelen – die benched Pokemon kunnen maar beter opstaan ​​​​als ze willen dat hun beurt eindelijk arriveert !!

  • Zwakte: Bliksem (x2)
  • Weerstand: Geen
  • Terugtocht: 3

V Guard Energy – Energie (Speciale Energie)

Telkens wanneer deze kaart aan een Pokemon is bevestigd, levert deze [C] Energie op.

kyogre-en-v-guard-pikazon

Als de Pokemon waaraan deze kaart is gekoppeld V Guard Energy heeft, kost het 30 minder schade door de aanvallen van je tegenstander. Je kunt dit effect van bewakingsenergie echter niet meer dan één keer op één wezen toepassen!