McDonald’s 2022-set volledig onthuld, meer details!

We kijken nu naar de McDonald’s Pokemon TCG-set van dit jaar, die exclusief is voor de fastfoodketen. De kaarten zijn allemaal herdrukken, maar hebben een nieuwe nummering voor hun specifieke verzameling editiesets!

McDonalds-2022-Promo-Set-Pokemon-pikazon

De 15e kaarten zullen beschikbaar zijn in zowel folie- als niet-folieversies, dus het is eigenlijk een 30-printset. Je ontvangt vier boosterpakketten van 4 kaarten met één dubbelzijdige poster per pakket – drie niet-foliekaarten plus een enthousiaste jonge rijder aan boord!

McDonalds-2021-25th-Anniversary-pikazon

Dit jaar zal de McDonald’s-set foil-enabled zijn. Hetzelfde confetti-holofoilpapier dat voor eerdere sets werd gebruikt, wordt gebruikt om deze glanzende en zilverachtige versies van je favoriete personages te maken!

Dit jaar vindt de Happy Meal actie plaats van 9 augustus t/m 26 september. Bij elke maaltijd wordt een pakket met 4 kaarten en een TCG-munt geleverd, evenals een spannend “Match Battle”-spinnerspeelgoed! De munten verschillen elke week, afhankelijk van welke Pokémon je krijgt.

McDonalds-Match-Battle-Booster-Pikazon

De McDonald’s-promotie veroorzaakte vorig jaar een razernij vanwege de populariteit van de TCG tijdens de pandemie. De meeste winkels stellen een limiet aan het aantal Happy Meals-fans dat ze kunnen kopen en staan ​​Pokemon-speelgoed niet afzonderlijk toe zoals in voorgaande jaren – hetzelfde zou deze keer ook moeten gelden!

Bekijk meer:  Candice, Froslass en Glalie uit "Paradigm Trigger!"