Nieuwe “Preview Box” voor Scarlet en Violet TCG verschijnt in januari!

Het eerste nieuwe TCG-product dat in jaren is aangekondigd, komt op 6 januari 2023 uit voor Ultra-modellen. Deze “Preview Box” geeft spelers de kans om hun vaardigheden te testen voordat ze de volledige set kopen en bevat ook kaarten van beide sets van diese-releases tot nu toe!

Galar-TCG-Collections-pikazon

Volgende week komt de eerste update voor het aankomende Mega-pack uit! Je kunt nu pre-orderen en bij je aankoop een gratis promocard, jumbo card en extra codecard krijgen.

Sprigatito-Fuecoco-Quaxly-pikazon

De volgende generaties Paldeas zullen worden uitgebracht met deze previewboxen. Op basis van de laatste voor Galar, is het waarschijnlijk dat er ook drie promo’s komen, waaronder Sprigatito en Fuecoco, evenals Quaxly-pin-ups of extra grote kaarten met respectievelijk Miraidon ex of Koraidon Ex.

Koraidon-ex-Miraidon-ex-pikazon

Met twee verschillende sets Starter Pokemon gecombineerd met één Legendary V, is het mogelijk dat er zes dozen zullen zijn voor de lancering van Galar. Als dit ook geldt voor Paldaea; dan konden we zien dat alle nieuwe spelers hun eigen unieke set-up kregen met zowel gewone als zeldzame monsters!