Nieuwe “Scarlet & Violet” – formulering voor het wisselen van Pokemon

TPCi heeft een update van de Scarlet & Violet-serie onthuld met een nieuwe manier om te praten over het wisselen van Pokemon. Vanaf nu zullen trainers “inschakelen” en “uitschakelen” gebruiken in plaats van andere terminologie, waardoor glasheldere duidelijkheid ontstaat over welke wezens worden uitgewisseld!

Pokemon-Catcher-pikazon

Waag een gokje met Pokémon Catcher van Sword & Shield! Draai je favoriete munt om en als je kop krijgt, verwissel dan een van de Benched Pokemon van je tegenstander met hun Active. Veel succes met het vangen van ze allemaal!

Met de Scarlet & Violet-serie biedt Pokemon Catcher nu een spannende nieuwe uitdaging: gooi een munt op en als het kop is, ga je eropuit om een van de Benched Pokemons van je tegenstander om te zetten in een actieve plek!

Wanneer een kaarteffect wordt uitgebracht op een Benched Pokemon van de tegenstander, moeten trainers “switch in” roepen – maar wanneer het doelwit van hun spreukwerk zich bij de actieve Pokémon van hun tegenstander bevindt, geeft “switch out” aan dat er moet worden veranderd!

Met elke generatie die voorbijgaat, wordt de taal die wordt gebruikt om kaarteffecten te communiceren, verfijnd en verbeterd. Deze aanpassingen maken de gameplay eenvoudiger en leuker voor alle spelers!