“Obsidian Flames”, de Engelse set van augustus!

De zomerse hitte staat op het punt om nog heter te worden! De Engelse set van augustus, Scarlet & Violet: Obsidian Flames, belooft een brandende ervaring, aangezien het logo nog moet worden onthuld.

Magie wacht! De nieuwste set betoverende kaarten is beschikbaar van 29 juli tot 6 augustus voor prerelease en wordt op 11 augustus op de wereld losgelaten. Welke spannende verrassingen vind je?

In juli zal de Trading Card Game een spannende set uitbrengen die bestaat uit kaarten van Ruler of the Black Flame – met een vlammende Tera-Darkness Charizard EX! Naast dat ongelooflijke aanbod, zullen dertig cut-kaarten en acht exclusieve Starter Decks zeker kaartmeesters overal verbazen. Mis dit avontuur op onbekend terrein niet!

Charizard-Star-pikazon

In 2006 maakten Pokémon-fans kennis met een spannende draai aan de iconische Charizard: een Delta Species-versie van de Fire-type krachtpatser met een Darkness-typering! De unieke kaart was te zien in EX Dragon Frontiers als onderdeel van de baanbrekende TCG-set.

In de wereld van de TCG-overlevering waren wetenschappers in Holon vastbesloten om Mew te vinden. Op een noodlottige dag nam hun onderzoek echter een vreemde wending toen een energiegolf uit de laboratoriumtoren stroomde en nabijgelegen bossen overspoelde. Schokkend genoeg resulteerde dit in nieuwe Delta Species Pokémon met bizarre hybride eigenschappen die geen ander wezen ooit eerder had gezien! Van 2005-2006 hebben vier speciale sets deze unieke exemplaren vastgelegd, zodat spelers over de hele wereld deze aan hun collecties kunnen toevoegen – inclusief ondergetekende die net begon aan hun PokeBeach-reis tijdens die liefdevol herinnerde jaren.

Obsidian Flames maakt de cirkel rond en brengt een favoriet concept terug dat voor het eerst debuteerde in TCG met Terastalization! Deze unieke functie staat nu weer centraal als onderdeel van de games uit de hoofdreeks.