Pokemon Japan onderneemt actie tegen opnieuw verzegelde Booster Boxes

Vanaf september worden er nieuwe fraudebestendige Japanse Booster Boxes uitgebracht. Om er een te openen, moet je er met je vingers langs de bovenkant van scheuren en er is niet langer een gemakkelijke manier zoals voorheen, waarbij het enige dat een persoon een hinde had, op de flap was op te tillen voor wat extra tilactie!

Pokemon is op zoek naar wederverkopers van Booster Boxes die proberen winst te maken door ze opnieuw te openen en te sluiten. Deze nieuwe methode zal deze dozen “beschadigen”, zodat ze duidelijk worden wanneer je ze opent, maar ik weet zeker dat het gewoon een tegenmaatregel is als reactie op het toenemende aantal verzegelde producten die ook worden verkocht!

Old-Japanese-Booster-Boxes-pikazon

Japanse verzamelaars openen alleen Booster Boxes van recente sets en ontdekken dat ze geen achtervolgingen bevatten. Dit is gemeld als een probleem met de pakketten die worden gevuld door leden van Team Rocket die ze vóór de verkoop knoeien en ze vervolgens doorverkopen tegen hogere prijzen dan wat oorspronkelijk werd betaald voor de inhoud van één doos!

Vorig jaar meldden we dat Japanse winkels hun krimpfolie bij het verkooppunt begonnen af ​​te nemen. Dit was in een poging van retailers om het voor klanten gemakkelijker te maken wanneer ze dozen openmaakten en ontdekten wat erin zat zonder verrassingen die later op ontdekking moesten wachten!

Dit nieuwe ontwerp lost beide problemen op. De verkoper kan geopende dozen nog steeds met korting verkopen, maar fans zullen zeker weten dat er niet mee is geknoeid en verzamelaars die de voorkeur geven aan verzegelde versies, moeten ook kunnen vinden wat ze nodig hebben!