“Pokemon Trading Card” voor Game Boy komt naar de Switch!

Nintendo heeft zojuist onthuld dat Pokémon-fans dit jaar hun kaartspel-fix op de Switch kunnen krijgen – waarbij de klassieke Trading Card Game beschikbaar is als onderdeel van de online abonnementsservice van Nintendo. Fans kunnen geliefde personages en wezens van Kanto tot Unova op een geheel nieuwe manier ervaren, perfect om zowel dichtbij als veraf te strijden tegen vrienden.

Pokemon-TCG-Game-Boy-Game-pikazon

Pokemon-TCG-Switch-scaled-pikazon

Pokémon werd officieel onthuld in de VS op 10 april 2000 en heeft spelers sindsdien gefascineerd met kaarten van Base Set tot Fossil. Met een uitgebreide reeks verzamelobjecten blijft Pokémon Trading Card Game een geliefd tijdverdrijf voor miljoenen mensen over de hele wereld.

88852

8883

Vandaag markeert een historisch moment voor Nintendo met de toevoeging van klassieke Game Boy- en Game Boy Advance-titels aan de Switch Online-abonnementsservice! Ervaar je favoriete 8-bit klassiekers als onderdeel van hun basislidmaatschap of upgrade naar een Expansion Pack-bundel en beleef een aantal tijdloze GBA-games opnieuw. Maak je klaar, gamers – deze retro-favorieten zijn slechts een klik verwijderd!