“Raging Surf” komt nu uit in september met Tera Mewtwo ex en Tera Skeledirge ex Decks!

Fans van de populaire Pokemon Trading Card Game keken reikhalzend uit naar nieuws over een nieuwe set – Raging Surf. Vanwege een onverwachte wijziging in de plannen aan het einde van Pokemon, is de releasedatum echter verschoven van 19 mei naar 21 september! Het blijft onduidelijk of deze vertraging werd veroorzaakt door iets achter de schermen bij Nintendo of dat het simpelweg te wijten is aan een lijst met fouten die aanvankelijk werd gegeven met betrekking tot wanneer fans deze kaarten kunnen verwachten.

Pokemon-Card-151-pikazon

Alakazam-ex-pikazon

151-card-151-pikazon

Een recente aankondiging heeft onthuld dat de nieuwste Pokémon-kaart, SV2a-151 van juni, direct na Snow Hazard & Clay Burst in april zal doorgaan. Dit betekent dat fans twee maanden lang niet de sensatie van een nieuwe Japanse set kunnen ervaren! Hoewel ongebruikelijk in het releaseschema van Japan, zal dit opwindende nieuws alle Pokéman-enthousiastelingen zeker verheugen en anticiperen op wat er komen gaat!

Gholdengo-pikazon

Pokemon_Brilliant_Diamond_and_pikazon

Pokemon-Scarlet-and-Violet-pikazon

Raging Surf, de nieuwste set Pokemon-kaarten, is hier – en daarmee komt een menagerie van verbazingwekkende wezens! Sluit je aan bij Gholdenego ex terwijl ze rond Palafin ex surfen om het op te nemen tegen landhaai Garchomp. De subset Strengthening Expansion Pack brengt meer dan 60 nieuwe kaarten in het spel; bereid je voor op een avontuur als nooit tevoren!

Op 21 september krijgen duellisten de kans om hun kaartcollectie te upgraden met twee spannende nieuwe Terrastal ex-decks! Elke set van zestig kaarten bevat 20 unieke kaarten die je spel zeker naar een hoger niveau zullen tillen.

Skeledirge-ex-SIR-pikazon

102-Skeledirge-ex-pikazon

Na de aanstaande Ruler of the Black Flame met een Dark-type Charizard ex, zullen er nog twee unieke decks worden uitgebracht! Spelers kunnen Terastal Pokemon tegenkomen die nog nooit eerder zijn gezien – inclusief wat mogelijk een nog zeldzamere Skeledirge zou kunnen zijn. De mysterieuze titels duiden op iets speciaals dat in petto is; blijf speculeren en bereid je opgewonden voor op deze nieuwe releases!

Bekijk meer:  Standaardrotatie begin 2023: sommige kaarten verboden voor werelden!

We hebben de komende maanden een ongelooflijke selectie nieuwe kaarten, waaronder Ruler of the Black Flame, acht Ex Starter Decks, cut-kaarten uit onze SV2-set en andere promo’s. Als klap op de vuurpijl hebben we een speciale herfsttraktatie: Pokemon Card 151! En om 2020 af te ronden, wordt Raging Surf opgenomen als onderdeel van de kaartenreeks van november. Bereid je voor op spannende toevoegingen die je game-ervaring naar een hoger niveau tillen!