“Raging Surf” met Gholdengo ex!

Maak je klaar om de golven op te gaan met Gholdenego ex – legendarisch #1000 en ster van Raging Surf! Deze set wordt op 19 mei gelanceerd in Japan en bevat onze krachtige vriend die op een surfplank rijdt die is gemaakt van munten. Je hebt het goed gehoord: het is tijd om enkele epische vormen te rippen via Surrugo (de Japanse naam!). Mis deze surfshow-stopervaring niet.

Gholdengo-pikazon

Het is niet langer een mysterie – de laatste vier Gen 9 Pokemon die ontbraken bij het vrijgeven van kaarten zijn gevonden! Finizen, Palafin, Gimmighoul en Gholdengo staan klaar om hun deel te krijgen in Raging Surf. Sterker nog – het lijkt erop dat we een exclusief punt hebben: verwacht dat Palafin ex ook aan boord zal komen als onderdeel van zijn debuutset met surfthema. Tijd voor trainers overal om ze allemaal te vangen!

Pokemon-Scarlet-and-Violet-palaf-pikazon

De Ruler of the Black Flame van juli zal een verschuiving in dynamiek zien als we onze eerste Tera Pokemon van een ongewoon type verwelkomen! Ondertussen nodigt June gamers uit om Gen I te vieren en herinneringen op te halen aan retrovibes – de weg vrijmakend voor nieuwe mechanica komt de volgende maand. Bereid je voor op nieuwe verrassingen deze zomer met TCG die je meeneemt op een wilde rit!

Paradox-Pokemon-pikazon

Met de aankomende Japanse sets klaar om Paradox Pokemon te laten zien, kunnen we mysterie en intriges verwachten als spelers hun raadselachtige kracht verkennen en geheimen achter het mysterieuze Terastral-fenomeen ontdekken. De TCG heeft waarschijnlijk stilletjes zijn tijd afgewacht totdat deze krachtige wezens centraal komen te staan – maak je klaar voor serieus episch gamen!

De golven van opwinding nemen toe en binnenkort kunnen we de top berijden! Raging Surf zal ergens in de komende weken officieel onze gamingkusten binnenvallen, dus augustus-september lijkt een ongelooflijk epische periode te worden.