“Silver Tempest” Prerelease-promo’s onthuld, personeelspromo’s keren terug!

We hebben nu een exclusieve blik op de pre-release promo’s voor de Silver Tempest-set van dit jaar! Ze zijn allemaal uniek, met gloednieuwe kunstwerken die nog nooit eerder in Japan zijn gezien.

Sunflora-Silver-Tempest-Prerelea-pikazon

Wat is deze “STAFF”-stempel die ik steeds zie? Het blijkt dat personeelspromo’s hun terugkeer zullen maken met Silver Tempest! Deze kaarten zijn altijd uitgedeeld tijdens prerelease-evenementen en de enige manier om ze te krijgen is door vrijwilligerswerk te doen.

Rapidash-Silver-Tempest-pikazon

TPCI heeft de personeelspromo’s tot nader order stopgezet. De laatste set waarin ze te zien waren, was Vivid Voltage in november 2020, en dat was een maand voordat ze op 21 maart 2021 officieel uit gevechtsstijlen werden verwijderd!

Kirlia-Silver-Tempest-Prerelease-pikazon

Stel je de paniek voor die China moet hebben overspoeld toen ze ontdekten dat hun nieuwste reeks Cinerace-promo’s voor Chilling Reign in juni 2021 was onderbroken. De pandemie zou kunnen verklaren waarom TPCI van plan was deze kaarten af ​​te drukken voordat iets anders alle middelen had overgeheveld, maar we zullen het nooit zeker weten omdat die plannen uiteindelijk werden opgeschort en er tot nu toe geen ander bewijs is opgedoken!

Archeops-Silver-Tempest-Prerelea-pikazon

De prereleases voor Silver Tempest starten dit weekend! Je kunt de evenementzoeker op Pokemon.com gebruiken om er een bij jou in de buurt te vinden, en zo niet, koop dan een Build & Battle Box bij je plaatselijke gamewinkel voordat ze allemaal weg zijn (maak je echter geen zorgen, want er is geen limiet).