Tinkaton-promotieweggeefacties komen naar Gamestop en Best Buy, maar later dan normaal

De release van Paldea Evolved van Gamestop komt snel dichterbij, en zoals we eerder hebben aangekondigd, ontvangen klanten die slechts $ 15 besteden aan Pokemon TCG-aankopen een felbegeerde Tinkaton-promotie. Mis deze tijdelijke aanbieding niet om toe te voegen aan je collectie.

Tinkaton-Promo-Gamestop

Voor het eerst heeft TPCi aangekondigd dat de aankomende promotie zal beginnen na de officiële release van de set. Hoewel het onduidelijk is of deze vertraging een trend zal worden, kunnen we bevestigen dat de datumwijziging te wijten is aan een vertraging in de Tinkaton- en Dragonite-promoties. Blijf op de hoogte voor meer updates.

Lechonk-Gamestop-Promo-pikazon

Daarnaast heeft TPCi een Tinkaton-promotieartikel aangekondigd dat op 23 juni verkrijgbaar zal zijn bij Best Buy. Best Buy bood eerder hun eigen Lechonk-promotie aan, met uniek artwork en een kenmerkende stempel in de hoek. Dit was de eerste kaartpromotie van Best Buy, terwijl EB Games dezelfde kaart had als Gamestop met hun eigen logo.

Lechonk-EB-Games-Promo-pikazon

Op dit moment heeft Japan slechts één Tinkaton-afdruk beschikbaar. Het is waarschijnlijk dat de winkels de kaart met verschillende postzegels zullen dragen. We zullen foto’s van de kaarten leveren dichter bij de releasedatum, dus houd ons in de gaten! Bekijk in de tussentijd onze Paldea Evolved-setgids voor essentiële setinformatie, producten en meer.

Lechonk-Best-Buy-Promo-pikazon