Tweede set “Scarlet & Violet” komt later uit dan normaal, aankomende Engelse producten!

De aankomende set van Scarlet & Violet is onderweg! Na de typische release in mei zullen fans dit jaar wat langer moeten wachten – bereid je voor op je nieuwste collectie die op 30 juni uitkomt.

Mimikyu-ex-Box-pikazon

Mew-VMAX-League-Battle-Deck_EN-pikazon

We hebben de opwindende verschuiving gemaakt om onze langverwachte debuutset van Scarlet & Violet uit te stellen. Onze première-release was oorspronkelijk gepland voor februari, maar vanwege de nabijheid van Crown Zenith is deze gewijzigd in maart. Om een nog leukere ervaring en interval tussen sets te garanderen, zullen we ook SV2 terugduwen van mei tot juni!

V-Battle-Deck-Zeraora-Deoxys-pikazon

Mini-Tins-pikazon

Ondanks de onzekerheid als gevolg van de pandemie, blijft ons schema relatief veerkrachtig: hoewel er tijdens deze turbulente periode verschuivingen waren in de releasetijden, keerden we uiteindelijk terug naar een consistent patroon met releases die elk jaar in februari, mei, augustus en november plaatsvonden. Ondanks de vraag of deze veranderingen permanent zijn, zal de tijd het leren!

Maak je op 5 mei klaar om de Pokémon-kaartwereld op zijn kop te zetten met gloednieuwe producten! Er wacht een exclusieve doos met iconische kaarten en kaartspellen die speciaal zijn ontworpen voor competitiegevechten. En mis onze speciale Mini Tins niet – perfect voor het verzamelen van je favoriete Pokémon-personages! Vang ze allemaal nu voordat ze weg zijn!