Alle Pokemon-tool kaart opnieuw geclassificeerd, D-kaarten draaien uit, nieuwe Marnie-promotie!

Op 20 januari begint er een spannend nieuw tijdperk voor Pokemon-kaarten in Japan! Alle bestaande en toekomstige gereedschapskaarten maken nu geen deel meer uit van de traditionele categorie “Voorwerp”, maar krijgen nu hun eigen subcategorie – een vorstelijke paarse. Trainers kunnen nu kiezen uit vier categorieën bij het bouwen van decks: Items (blauw), Supporters (oranje), Stadiums (groen) en Tools (paars). Bereid je voor trainers – er zijn tal van epische gevechten in het verschiet!

Rocky-Helmet-pikazon

Mew’s Mysterious Tail Ability is misschien krachtig, maar heeft geen invloed op Tool-kaarten, zoals Rocky Helmet. De verlammende bout van Vikavolt V en elke andere vorm van itemvergrendeling kunnen ook voorkomen dat gereedschap wordt verwijderd. Als er echter een kaart is waarmee je Trainer-kaarten kunt ophalen (zoals Looker), dan blijft je Tool in het spel!

Standard-D-pikazon

Op 31 maart staat Amerika klaar om samen met de rest van de wereld de nieuwe set van Scarlet & Violet te omarmen – een uitspraak die al voor opwinding heeft gezorgd over de hele wereld.

Japan zal op 20 januari officieel een nieuw tijdperk van kaartlegaliteit inluiden met het debuut van twee spannende sets, Scarlet ex & Violet ex. Met geheel nieuwe “G”-kaarten en het inluiden van de oudere “D”-kaarten, wordt dit zeker een veelbewogen start voor Japanese Standard!

Marnie-Promo-pikazon

Spelers in Japan kunnen strijden om een exclusieve prijs: de gloednieuwe alternatieve kunstversie van Marnie! Vanaf 16 december worden er speciale Extra Battle Day-toernooien gehouden in geselecteerde winkels in Expanded-formaat. Wie meedoet, maakt niet alleen kans op ongelooflijke kaarten zoals Dedenne-GX en VS Seeker; ze ontvangen ook spannende promopakketten met krachtige uitgebreide tools zoals Computer Search. De tijd dringt – dus neem je A-game mee en doe nu mee aan deze onvergetelijke competitie!

Bekijk meer:  Nieuwe premium toernooicollectie en oude Pokemon-box in maart!

Trainers-Battle-Day-pikazon