Nieuwe premium toernooicollectie en oude Pokemon-box in maart!

Op 3 maart begint het Gen 9-tijdperk van Pokémon met een opwindende nieuwe ‘Pokémon ex Box’ die een geweldige prijs belooft voor slechts $ 19,99! Fans kunnen zich verheugen op niet één maar twee geweldige promokaarten – inclusief een jumbo-versie – evenals vier boosterpakketten en een codekaart! Mis deze tijdelijke aanbieding niet, exclusief van uw lokale gamewinkel!

Virizion-V-Box_pikazon

Hisuian-Electrode-V-Box_pikazon

Deze V Box zal iets spannends bevatten – een Pokemon ex! We hebben Cyclizar ex al zien verschijnen in Japan en er wordt verwacht dat er binnenkort meer van deze unieke wezens zullen opduiken. Wie weet welke andere zeldzame verrassingen er in deze doos op de loer liggen?

Cyrus-Full-Art-Promo-pikazon

Op 24 maart komt er een nieuwe reeks exclusieve toernooiprijzen aan! Bereid je voor op prestigieuze beloningen met de nieuwste Premium Tournament Collection, die te koop is voor een concurrerende prijs van $ 39,99 en een scala aan geweldige goodies bevat die niet voorkomen in de sets van Marnie of Professor Juniper.

Professor-Juniper-Premium-Tourna-pikazon

Geniet van de ultieme volledige ervaring voor elke Pokémon-fan met deze Premium Tournament Collection! Inbegrepen is een full art-promokaart, drie oogverblindende holo Trainer-kaarten en maar liefst zeven boosterpakketten. Bovendien krijg je ook een gestroomlijnde deckbox om je strijdbenodigdheden op te bergen (65 duurzame hoezen inbegrepen!), plus twee conditiemarkeringen, zes schadetellerdobbelstenen en meer – allemaal met als hoogtepunt dat extra speciale tintje: een grote metalen munt en een code kaart geeft u gegarandeerd nog betere toegang dan ooit tevoren!

Marnie-Premium-Tournament-Collec-pikazon