Ultra PRO Sword & Shield – Zilveren Tempest kaartbinders onthuld

De volgende set, Sword and Shield – Silver Tempest komt eraan! De 4-pocketpaginaportfolio voor dit spannende avontuur is onthuld door Ultra PRO Sword & Shield.

Een echt collector’s item, dit zijn dezelfde kaarten als die in Silver Tempest. Het artwork erop bevat vulpix en regirock uit die game, zodat je al je favoriete momenten opnieuw kunt beleven!

ultra-pro-sword-shield-pikazon

Sword and Shield 12 9-Pocket Portfolio voor Pokémon

Het portfolio van Ultra PRO Sword & Shield is perfect voor iedereen die zijn Pokémon-kaarten overal mee naartoe wil nemen. Met een heldere, full-art omslag en ruime binnenvakken die plaats bieden aan 126 standaardformaat of 252 dubbel geladen in archiefveilige polypropyleenpagina’s, zorgt dit product ervoor dat uw collectie beschermd blijft, waar u ook heen gaat!

ultra-pro-sword-shield-zilveren-pikazon

  • Officieel gelicentieerde Pokémon Trading Card Game 9-Pocket Portfolio met boosterpack-illustraties van Lugia en Alolan Vulpix

  • Biedt plaats aan maximaal 126 kaarten van standaardformaat, enkelvoudig geladen en 252 kaarten dubbel geladen

  • 14 zeer heldere pagina’s

ultra-pro-sword-shield-zilveren-tempest-pikazon

Sword and Shield 121 4-Pocket Portfolio voor Pokémon

Met een levendige en full-art omslag is de Ultra PRO 4 Pocket Portfolio voor Pokémon perfect om je favoriete kaarten in op te bergen. Het kan 40 standaardformaat of 80 dubbel geladen in archiefveilige polypropyleen pagina’s bevatten met genoeg ruimte over, zelfs als je te grote monsters zoals Rayquaza rond hebt zitten!

ultra-pro-sword-shield-zilveren-tempest-kaartbinders-pikazon

  • Officieel gelicentieerde Pokémon Trading Card Game 4-Pocket Portfolio met boosterpack-illustraties van Regieleki en Regidrago

  • Biedt plaats aan maximaal 40 kaarten van standaardformaat, enkelvoudig geladen en 80 kaarten dubbel geladen

  • Biedt plaats aan maximaal 4 extra grote Pokémon-kaarten

  • Gemaakt met archiefveilige, zuurvrije, niet-PVC-materialen

Bekijk meer:  "Hisuian Zoroark VSTAR" Premium-collectie wordt uitgebracht