“Hisuian Zoroark VSTAR” Premium-collectie wordt uitgebracht

Liefhebbers van Halloween en de bijbehorende spookachtige decoraties kunnen vanaf 28 oktober een nieuw item vinden – de “Hisuian Zoroark VSTAR Premium-collectie”.

hisuian-zoroark-vstar-premium-collectie-wordt-uitgebracht

Met deze set ontvang je een alternatieve art-versie van Hisuian Zoroark VSTAR uit het aankomende V-Star-universum in Japan (hierboven niet afgebeeld) en zijn volledige wapenrusting in Dark Phantasma. Met de VSTAR Premium Collection voor Dialga en Palkia is het waarschijnlijk dat ze alternatieve illustraties voor hun kaarten uit Takara’s nieuwste set zullen opnemen. Maar aangezien dit nog moet worden onthuld in Japan (we wachten op de officiële aankondiging), hebben we nog geen nieuwe Zoroark gezien!

Origin-Forme-Palkia-VSTAR_EN-2042x1500-f3a2c67

De Lost Origins-set wordt in september vervangen door de Premium Collection, die de reguliere print van Zoroark V (hieronder) en een exclusieve full art-editie bevat.

De nieuwe release van vandaag is de VSTAR Premium Collection! Deze set bevat een speciale promotiekaart voor Hisuian Zoroark en geheel nieuwe promoties uit recente collecties, waaronder zes boosterpacks. Er zijn ook tal van munten en een geweldige metalen munt om (letterlijk) glans aan je verzameling toe te voegen voor een verkoopprijs van slechts $ 39,99!

We naderen! Productafbeeldingen worden binnenkort vrijgegeven, dus houd ons in de gaten voor meer informatie over nieuwe producten bij Pikazon.

Hisuian Zoroark V – Colorless – HP210

Wanneer je deze kaart speelt, kies je 1 van je Benched Pokemon en verwissel je deze met de Hollow Swap. 30 schade wordt aangericht in ruil voor het wisselen van plaats!

hisuian-zoroark-vstar-premium-collectie-wordt-uitgebracht-pikazon

De krachtige Shadow Cyclone kan zowel jou als je tegenstander beschadigen. Er worden 130 schadepunten toegebracht, maar deze is verplaatsbaar, zodat als een Pokemon wordt uitgeschakeld door deze aanval, de andere nog wat energie over heeft om te gebruiken op zijn eigen Benched-monsters!

Je tegenstander neemt 2 prijskaarten wanneer hun pokemon v de jouwe knock-out slaat.

  • Zwakte: Vechten (x2)
  • Weerstand: geen
  • Terugtocht: 2

Hisuian Zoroark VSTAR – Colorless – HP270

De onheilspellende vloek is een krachtige aanval die 50 schade aanricht voor elk van je Pokemon met eventuele schadetellers erop.

1445_RRR062_571hZOROARKvstar-pikazon

Met VSTAR Power kun je 7 kaarten trekken tijdens een beurt. Je kunt in geen enkel spel meer dan 1 V STAR-kracht gebruiken, dus wees verstandig bij het beslissen of het de moeite waard is om je hand weg te gooien voor deze vaardigheid!

Als je Pokemon VSTAR is uitgeschakeld, neemt je tegenstander 2 prijskaarten.

  • Zwakte: Vechten (x2)
  • Weerstand: geen
  • Terugtocht: 2