Pokemon TCG Online Illustratie Tentoonstelling Nu Live !

The Pokemon Company heeft een spannende nieuwe virtuele tentoonstelling onthuld! U kunt bladeren door galerijen met kaarten over verschillende tijdsperioden en thema’s, en vervolgens op elke kaart klikken voor high-definition illustraties. Dit is de eerste keer dat we veel oude favorieten in zo’n detail zien – het is alsof ze allemaal vers van je televisiescherm of computerscherm komen in plaats van zeven jaar geleden toen onze laatste film uitkwam (of hoe lang geleden de jouwe ook was).

pokemon-tcg-online-illustratie-tentoonstelling-banner

Deze tentoonstelling is een geweldige manier om meer te leren over de kunstenaars en hun werk in een ‘unplugged setting’. Het commentaar van 50 verschillende mensen die elk een illustratie hebben gekozen, geeft je inzicht in hoe ze deze stukken ook hebben gemaakt!

Pokemon-TCG-Exhibition-pikazon

De drie categorieën kaarten zijn de Foundation, die staat voor stabiliteit en veiligheid; de kern staat voor creativiteit en veranderlijkheid; en ten slotte staat een jokerteken voor een onverwacht element of evenement dat elk project nieuw leven kan inblazen.

  • “Life” is een anime over het leven van Pokemon. Het toont ze in verschillende habitats, zoals hun huizen of Trainer’s plaats waar ze leven met mensen die hen bezitten!

Pokemon-TCG-Exhibition-Artwork-pikazon

  • Pokemon bestaat al 26 jaar en mensen spelen nog steeds.
    Een geschiedenis van de Pokemon Trading Card Game van 1996 tot heden wordt getoond in dit artikel!

pokemon-tcg-online-illustratie-tentoonstelling-nu-live

  • De “Artiest”-kaart toont illustraties van verschillende specifieke Pokemon TCG-artiesten, elk met hun eigen artistieke stijl.

pokemon-tcg-online-illustratie-tentoonstelling

Illustrator Takumi Wada has never illustrated a Pokemon card before but is well-known for his work on The Legend of Zelda franchise. He designed three new illustrations to be revealed at the exhibit that will run from August 23rd through September 22nd!