“ex Battle Decks” met Kangaskhan ex en Greninja ex onthuld voor oktober!

Nieuwe “ex Battle Decks” met Greninja ex en Kangaskhan ex zijn onthuld! Ze verschijnen op 6 oktober voor $ 9,99 per stuk.

De achterkant van de decks onthullen ook enkele nieuwe kaarten van Obsidian Flames / Ruler of the Black Flame, waaronder Bouffalant, Zigzagoon, Linoone en Shuckle. De Japanse set zou vanavond onthuld moeten worden, dus we zullen binnenkort hun volledige onthullingen zien.

Pokemon-TCG-Greninja-ex-Battle-Deck-Back_EN-pikazonPokemon-TCG-Kangaskhan-ex-Front_EN-pikazonPokemon-TCG-Kangaskhan-ex-Battle-Deck-Back_EN-pikazonPokemon-TCG-Greninja-ex-Battle-Deck-Front_EN-pikazon

Kangkashan ex (promo #055) is een alternatieve kunstpromo die nog niet in Japan is gezien. De originele print komt van Pokemon Card 151. Misschien komt deze nieuwe print eind dit jaar uit in de Japanse Shiny Treasure.

043436_P_GARURAEX-pikazon

Greninja ex (promo #054) zou zijn uitgebracht in Obsidian Flames, maar het wordt uit de set geknipt en omgezet in een promo voor dit deck. Dit was hetzelfde geval voor Tinkaton ex, Lucario ex en Ampharos ex, die uit hun sets werden gehaald vanwege hun eigen ex Battle Decks.

Greninja-ex-pikazon

Zoals gewoonlijk wordt elk “ex Battle Deck” geleverd met:

1 kant-en-klaar kaartspel van 60 kaarten
3 referentiekaarten
1 regelsboekje
Speelmat voor één speler
Schade tellers
1 grote metalen munt
1 deckbox
1 Snelgids om de strategieën binnenin te ontgrendelen
1 codekaart om dit deck te ontgrendelen in Pokemon TCG Live

Bekijk meer:  "Obsidian Flames", de Engelse set van augustus!