Exemplaren Onbeperkt van Lucario VSTAR en Lucario V verspreid!

In 2020 organiseerde Japan een reeks Charizard Hyper Rare-wedstrijden. De winnaars ontvingen elk één exemplaar voor hun speciale promotiekaart – een exclusieve regenboog zeldzaam genaamd “VMAX”. De top vier van de finishers kregen ook nog wat extra prijzen: full art prints op basis van deze krachtige vuur-Pokémon!

Lucario-VMAX-pikazon

De volgende reeks toernooien wordt behoorlijk episch. Om te beginnen is er een nieuwe Lucario Hyper Rare Contest die begint op 30 september en duurt tot 31 december! Je kunt 2000 exemplaren winnen als je de eerste plaats weet te behalen of 4000 voor de top vier finishers in elke competitie en deze prijzen komen niet zonder hun eigen speciale artwork: twee verschillende versies (volledige kunst) zullen zichzelf belonen, afhankelijk van hoe goed de deelnemers het doen tijdens deze tijdsperiode.

Lucario-V-Promo-pikazon

We geven ook een speciale omgekeerde holo Barry-promo weg aan alle deelnemers!

Hoor de roep van Incandescent Archa, een toernooi waar je je geluk kunt testen en glorie kunt vinden! De beste spelers in de stad strijden om de hoogste eer. Om deel te nemen hebben we alleen 10 pakjes nodig van onze nieuwste set plus wat energiepillen, zodat elke kaart zijn volledige kracht heeft – wat zeg je ervan?

Barry-pikazon

De Lucario-promo’s zijn enkele van de meest gewilde kaarten die er bestaan. Hun oplagen zijn extreem beperkt, wat betekent dat deze promo packs zeer gewaardeerd zullen worden door verzamelaars omdat ze zo exclusief zijn!

Lucario’s VSTAR-collectie is uitgebracht in het Engels, maar we hebben geen nieuws over of en wanneer deze zeldzame regenboogversie beschikbaar zal zijn voor aankoop.

Bekijk meer:  McDonald's 2022-set volledig onthuld, meer details!