Hisuian Zoroark Promo Giveaway bij Gamestop!

Pikazon we hebben goed nieuws – Een nieuwe promotie van Hisuian Zoroark komt eraan! Vanaf 9 september maak je kans om deze speciale code te krijgen bij aankopen van $15 of meer bij Gamestop. Aanbieding geldig voor een beperkte tijd, dus wacht niet te lang voordat je wint. Grijp je deel terwijl de voorraad opraakt!”.

hisuian-zoroark-promo-giveaway-bij-gamestop

Hisuian Zoroark – Psychic – HP120
Stage 1 – Evolves from Hisuian Zorua

  • Hex of Ruin heeft een interessant effect waardoor je tegenstander zijn volgende beurt verliest. Dit betekent dat ze niets kunnen doen!
  • Breng een kaart terug van je aflegstapel! Als je nog andere kaarten in de hand hebt, laat die dan zien en leg die ook neer.

Weakness: Darkness (x2)
Resistance: Fighting (-30)
Retreat: 2

1445_R030_571hZOROARK-pikazon

De release van de nieuwe set Hisuian Zoroark zal zeker spannend zijn voor elke Pokemon Card-verzamelaar!

De kaart zal waarschijnlijk een speciale stempel in de hoek van het artwork hebben, net als andere Gamestop-promo’s. Eerdere promoties gebruikten galaxy holofoil om deze prijzen beter te onderscheiden van hun originele afdrukken, maar het is waarschijnlijk dat deze laatste promotie een nieuwe trend heeft veroorzaakt en gewoon normaal papier gebruikt zonder extra onderscheid – waardoor ze minder uniek zijn dan voorheen!

Hisuian-Typhlosion-Astral-Radian-pikazon

Hisuian-Typhlosion-Gamestop-pikazon

Bekijk meer:  McDonald's 2022-set volledig onthuld, meer details!