Hobbywinkel-freebies “Scarlet & Violet”: Toploaders, postkaarten en meer!

TPCi stuurt een explosie van kleur met hun Scarlet & Violet-marketingkit, waarmee in aanmerking komende hobbywinkels het meeste halen uit het promoten van deze spannende set! Binnenin vind je allerlei lekkers om echt klanten te trekken.

Scarlet-Violet-Fabric-Banner-pikazon

Scarlet-Violet-Poster-Koraidon-pikazon

Scarlet-Violet-Poster-Miraidon-pikazon

Voor de allereerste keer bevatten marketingkits een spannende combinatie van ansichtkaarten en UltraPRO-toploaders met het iconische Pokemon TCG-logo – voor een uniek tintje.

Scarlet-Violet-Postcards-Front-pikazon

Elke winkel is gemachtigd om naar eigen goeddunken gratis TPCi-kits uit te delen, lokale trainers van alle niveaus aan te moedigen en ervoor te zorgen dat de essentiële benodigdheden voor een lonende Pokémon-ervaring direct beschikbaar zijn.

Winkels kunnen in stijl pronken met hun Pokémon TCG-referenties met een opvallende banner. Shoppers zullen ondertussen uitkijken naar een bonustraktatie van stickers of ansichtkaarten bij elke aankoop!

Japanese-Pokemon-Card-Back-Copy-pikazon

Scarlet-Violet-UltraPRO-Toploade-pikazon

Scarlet-Violet-Postcards-Back-pikazon

Onze winkel maakt zich op voor de opwindende lancering van ons nieuwe boosterpakket en we kunnen onze verwachting bijna niet bedwingen! Hoewel het een beetje te vroeg is om te pronken met de raamfolie met illustraties uit een van deze pakketten, kunt u er zeker van zijn dat ze zo snel mogelijk worden verwijderd.

We zijn Christophe R. ongelooflijk dankbaar voor zijn genereuze bijdrage van de prachtige foto’s!

Bekijk meer:  Grafaiai ex Card Creation Contest aangekondigd voor "CoroCoro" Magazine!