Lokale competities om spel te verdelen! Pokemon-prijzenpakketten

Het nieuwe Spelen! Pokémon-prijzenpakketten zijn er en ze bevatten een aantal geweldige kaarten die legaal zijn in standaardformaat. Elk pakket bevat zes exemplaren van verschillende krachtige Pokemon zoals Rayquaza VMAX of Charizard v Safari-modus die de Pokemon van je tegenstander elektromigreert tot onderwerping, terwijl ze ook frontaal kunnen aanvallen met hun hoge HP-statistieken – perfect om die sportschoolverdedigers uit te schakelen voordat de tijd om is in de eindspelfase!

play-pokemon-prize-packs-pikazon

Je kunt deze pakketten verdienen door deel te nemen aan lokale evenementen, waaronder competitie- of bekerwedstrijden. Ze zijn verkrijgbaar in de winkel met edelstenen en munten – dus bespaar!

Naar welke van deze nieuwe pakketten ben je het meest enthousiast? Theisure heeft hun nieuwste creaties aangekondigd, die binnenkort uitkomen. Laat het ons weten in de reacties!

We zijn verheugd om de terugkeer van in-store evenementen aan te kondigen! Pokémon-winkellocaties over de hele wereld ontvangen promotionele prijzenpakketten voor hun Play!, die ook lokale competitie kunnen ondersteunen. Deze gloednieuwe prijzen vervangen alle andere promo’s die eerder werden gedistribueerd door gamewinkels bij League Cups of andere soorten competities – dus Trainers hebben nog meer mogelijkheden dan ooit tevoren wanneer het tijd is om tegen elkaar te strijden met dit opwindende speelgoed uit Japan.

De eerste set speelklare kaarten is eindelijk hier! Elk prijzenpakket bevat zes verschillende soorten, allemaal legaal in standaardformaat. Sommige echt coole dingen zoals Pokémon-folie-upgrades en exclusieve posterillustraties zullen ook beschikbaar zijn – perfect voor je volgende grote wedstrijd of persoonlijke vitrine thuis (laten we zeggen dat het wat esthetische updates nodig heeft). Dit is wat we hebben:

  • Fan-favorite Pokémon goals Charizard VMAX, Rayquaza VMAX en Pikachu VMAX
  • Exclusieve foil-versies van toernooibepalende kaarten zoals Scoop Up Net en Path to the Peak
  • Exclusieve non-foil versies van powerhouse Pokémon zoals Oranguru en Snorlax
  • Zowel folie als non-foil basis Energiekaarten

We zijn terug met een nieuwe reeks prijzen om je kans te geven op geweldige uitrusting! Je kunt Series Two verwachten in februari 2023, en daarna elke zes maanden totdat we op zijn. De volgende komt binnenkort jouw kant op – mis het niet!

Hoe meer mensen naar je lokale gamewinkel komen, hoe beter! Daarom bieden we prijzenpakketten aan als een exclusieve manier voor trainers van alle niveaus en interesses – van competitieve spelers die uitkijken naar het kampioenschapscircuit van volgend jaar of casual fans die gewoon wat nieuwe partners willen op hun reis door Hoenn – om die verzameling op te bouwen voordat ze hem nemen huis. Je zult ontdekken hoe deze dozen werken, waar je ook bent; maar als er geen actieve evenementen bij jou in de buurt zijn, zorg er dan voor dat je deze geweldige kans niet mist door vandaag al één te worden met onze community!