Magic the Gathering om kaarten vrij te geven met Pokemon’s Holofoil!

Magic the Gathering krijgt een nieuwe foliebehandeling genaamd ‘galaxy’. Het lijkt griezelig veel op een ander populair kaarttype, en we kunnen het niet helpen, maar we vragen ons af of hier enige inspiratie achter zat?

magic-the-gathering-om-kaarten

De holofoil op deze kaart is een duidelijke indicatie dat je met de real deal te maken hebt. Dezelfde technologie werd zelfs gebruikt bij het benoemen van deze kaarten, die in Nintendo’s gamingwereld bekend staan ​​als “Pokemon”!

Magic the Gathering heeft een nieuwe set uitgebracht die deel uitmaakt van hun ‘Unsanctioned sets’ of luchtige spin-off-games. Het Unfinity Booster-pakket bevat Galaxy Foils die bedoeld zijn voor casual spelen en zal beschikbaar zijn op 7 oktober met collector-boosters die deze maand op verschillende tijdstippen verschijnen!

magic-the-gathering-om-kaarten-pikazon

De Japanse PokemonBase Set uit 1996 had een uniek holofoil-ontwerp voor zijn kaarten. Dit werd later vervangen door sterrenfolie in 1999 toen Engelse versies van deze verzamelobjecten uitkwamen, maar niet voordat ze in totaal verschillende stijlen werden bedrukt!

De originele melkwegholofoil werd gebruikt van 2000 tot 2011, toen Pokemon USA het overnam. Sindsdien is het alleen op promokaarten verschenen voor de releases van deze serie in Japan – maar hoe zit het hier? Zullen we ooit de terugkeer van deze prachtige ontwerpen met eigen ogen zien of horen ze alleen in één grote doos ergens anders helemaal thuis.

magic-the-gathering-om-kaarten-vrij-te-geven-met-pokemons-pikazon

Wie weet of dit coole holofoil-patroon exclusief is voor Pokemon-kaarten of niet? Het lijkt erop dat Wizards of the Coast ook toegang heeft omdat ze ooit parttime ontwikkelaars voor Nintendo waren. Bovendien zijn er externe bedrijven die accessoires voor mangagames van House League maken, dus misschien kan elke gamer ze gebruiken!