Nieuwe set stapelblikken onthuld!

In de tweede set Stacking Tins kunnen fans zich verheugen op een strijd tussen de strijd tegen Integrity en de Pokémon van het vuurtype!

Stacking-Tin-Fighting_EN-1403x15-pikazon

De nieuwe Pokémon TCG-set, Stacks & Holders, wordt op 28 oktober uitgebracht. Elk blikje wordt geleverd met drie boosterpacks en een munt! Het ontwerp van deze specifieke collectie is bedoeld om mooi op te stapelen wanneer het naast de deur of over een andere container van vergelijkbare grootte wordt geplaatst, zodat u uw eigen torendisplay kunt creëren, rechtstreeks uit het gemakkelijke territorium!

Stacking-Tin-Fire_EN-1403x1500-f-pikazon

Sinds februari geniet de Pokémon TCG-gemeenschap van Stacking Tins. De eerste drie sets werden in één keer uitgebracht en ze hadden elk een van de Mega Evolution-personages van dit jaar op hun eigen kaart!

Stacking-Tin-Darkness_EN-1363x15=pikazon

De volgende set Pokemon-blikjes komt in juni uit! Ze zullen kort daarna weer vrijkomen, dus houd je ogen open voor ze. Deze specifieke blikken ontwerpen bevatten monsters op psychische basis zoals Jynx en Mewtwo, evenals op draken gebaseerde monsters zoals Rhydon of Charizard – die ook op de kalender van dit jaar stonden (je kunt het vinden als je goed kijkt).