Nieuwe Pokemon geplaagd in “Pokemon Horizons”-debuut

Vandaag werd Japan getrakteerd op het epische debuut van Pokemon Horizons: The Series, waarmee een nieuwe held voor Poke-fans overal werd geïntroduceerd: Liko! Tijdens haar eerste avontuur op het scherm verscheen er plotseling een opwindende nieuwe Pokémon uit haar mysterieuze hanger die ze van grootmoeder had gekregen. Maak gymschoenen klaar, want het lijkt erop dat dit nog maar het begin is van een nieuwe spannende reis naar een wereld vol zakmonsters!

Terapagos-Anime-Liko-pikazon

Terapagos-Anime-pikazon

Fans van de aankomende game Scarlet en Violet gonzen van de speculaties over een mysterieuze nieuwe Pokemon. Zou het een vroege vorm, evo-lijn of zelfs Terapagos zelf van The Indigo Disk DLC kunnen zijn? Of ze nu trainers in het echte leven zijn of gewoon krijgers op het scherm die wachten op hun avontuur; gamers van over de hele wereld kunnen niet wachten om te zien wat dit raadselachtige wezen in petto heeft!

The_Hidden_Treasure_of_Area_Zero-pikazon

Gamer Theorie Alert! Zou de hanger van Liko de sleutel kunnen zijn waarom Terapagos kristallen bezit die vergelijkbaar zijn met die op sommige van hun Pokemon? Is het een essentieel onderdeel van dit mysterieuze ‘Terastal’-fenomeen, rijp om ontdekt te worden in toekomstige DLC- of anime-afleveringen? Ga met ons mee terwijl we de geheimen achter deze raadselachtige wezens ontrafelen.

Liko-Pendant_pikazonnl

Liko-Pendant-pikazon

De nieuwste Pokemon-onthulling is meer dan alleen een leuke toevoeging aan de franchise; het is voorbereid en klaar voor zijn hoofdrol als integraal onderdeel van de komende DLC! Overal kauwen gamers vol verwachting op het bit.

Bekijk meer:  Dragonite Gamestop-promotie op mysterieuze wijze vertraagd