“Paldea Evolved”, de Engelse set van juni!

Maak je klaar om een wereld van transformatie te verkennen, terwijl de Engelse set Scarlet & Violet: Paldea Evolved van juni zich ontvouwt! Binnenkort onthulling – houd ons in de gaten voor de onthulling van het mysterieuze logo.

Engelse Pokemon-fans krijgen de kans om iets ongekends in de serie te ervaren – met deze set kunnen ze voor het eerst Paldea Starter Evolutions in handen krijgen als Pokemon ex. Wat een opwindende kans!

Paldea Evolved-pikazon

De langverwachte set komt eindelijk uit! Noteer 9 juni in uw agenda en bereid u voor op de prerelease-evenementen van 27 mei tot 4 juni. Mis deze kans niet – het wordt gegarandeerd een onvergetelijke ervaring!

Paldea-Evolved-pikazon

Het aankomende Paldea Evolved-kaartspel zal alle fans van het genre zeker in vervoering brengen met de combinatie van de Japanse Triplet Beat- en Clay Burst & Snow Hazard-kaarten. Terwijl Triplet Beat op 10 maart arriveert, moeten spelers wachten tot 14 april voor hun eerste glimp van de geheimen die in petto zijn in de mysterieuze niet-onthulde decks van Clay Burst & Snow Hazard!

PaldeaEvolved-pikazon

Het schema van de Scarlet & Violet-kaartenset heeft een grote verschuiving ondergaan, waarbij de eerste release van SV1 is uitgesteld tot maart en nu Paldea Evolved is verplaatst van mei naar 9 juni. Deze vertraging betekent een extra 2,5 maand tussen sets en kan erop wijzen dat SV3 ons weer op het goede spoor brengt voor onze gebruikelijke cyclus – releases in februari, mei, augustus en november!