Pikachu “Pokemon GO” – promo bij Gamestop, Best Buy en meer!

De langverwachte release van Pokemon GO staat voor de deur en om dat te vieren, begint het vandaag! Een Pikachu “promo” zal worden uitgedeeld bij geselecteerde winkels. Je weet nooit wat er kan verschijnen, dus zorg ervoor dat je er snel bij bent voordat ze opraken of je favoriete personage uitsterft in deze digitale wereld waarin we tegenwoordig leven!

Pikachu-Promo-Gamestop-pikazon

De kaart is verkrijgbaar bij GameStop, Best Buy en Barnes & Noble. In Canada is het alleen te vinden in Canadese winkels, maar niet internationaal, dus als je er een voor je verzameling wilt, zorg er dan voor dat je ze vindt voordat ze weg zijn!

Het is hetzelfde als die van Pokemon GO! Het is ook holografisch. Dus als je van plan bent om deze kaart te kopen, doe dan geen moeite met deze promo’s, want ze lijken alleen te bestaan voor mensen die van Card Trader- en Pokémon TCG-spellen houden, maar niet echt veel anders. Tenminste, volgens Jeff S., wiens foto ons wees op dit promo-achtige object in hun winkelvoorraadbladen (nogmaals bedankt!).