“Pokemon Card 151” aangekondigd als op bestelling gemaakte set en waarschuwing voor wederverkopers

Bemachtig Pokemon Card 151 boosterboxen via de “made-to-order”-optie die nu beschikbaar is op de Pokemon Center-website. Deze opwindende aankondiging volgt op de succesvolle uitverkoop van de vorige set, Snow Burst & Clay Hazard, die ook via deze methode werd verkocht. Mis de kans niet om deze exclusieve kaarten aan je verzameling toe te voegen! Bezoek de officiële Japanse TCG-website voor meer informatie.

Pokemon-Card-151-pikazon

Het doel van deze actie is om scalpeurs te ontmoedigen om de prijzen van boosterboxen op te drijven. Door ervoor te zorgen dat aan de vraag wordt voldaan met een voldoende aanbod, kunnen klanten beter geïnformeerde en redelijkere aankopen doen.

In een poging om hoge prijzen te bestrijden en authenticiteit te waarborgen, dringt Pokemon Japan er bij fans op aan om af te zien van aankopen bij verkopers die producten verkopen tegen een exorbitant tarief. Net als onze lang gekoesterde positie, moedigt Pokemon Japan iedereen aan om geduld te oefenen. Verder hebben ze een waarschuwing afgegeven met betrekking tot mogelijk knoeien met dozen op de secundaire markt. Blijf op de hoogte en waakzaam.

Het bedrijf verbiedt ten strengste het scalperen van hun product. Dergelijke activiteiten zullen leiden tot annulering van bestellingen en toekomstige toegangsbeperkingen.

Ontdek alle informatie die je nodig hebt op de lijst van het Pokemon Center en koop je eigen box tijdens het beperkte reserveringsvenster van donderdag 15 juni 15:00 uur tot woensdag 21 juni 15:00 uur (Japanse tijd). Als het product uitverkocht is, hoeft u zich geen zorgen te maken – het centrum opent binnenkort een nieuwe reserveringsperiode. Maar wees er snel bij, want bestellingen zijn beperkt tot één doos per persoon en worden van september tot december in maandelijkse golven verzonden. Mis je kans niet om ze allemaal te vangen!