“Pokemon Card 151”-aanvulling komt deze maand naar Japan, mogelijke wijzigingen in toekomstige releases

Opwindend nieuws! Pokemon stuurt een nieuwe lading Pokemon Card 151-producten naar winkels in Japan!

Pokemon-Card-151-Booster-Pack-pikazon

Opwindend nieuws! De langverwachte nieuwe batch zal beschikbaar zijn op 21 juli. Hoewel sommige bedrijven ervoor kunnen kiezen om het product in magazijnen te houden voordat het in de winkels wordt vrijgegeven, kunt u er zeker van zijn dat u zich niet hoeft te haasten, aangezien 151 geen nieuw product is. Je kunt dus verwachten dat de uitrol enkele weken zal duren.

Pokemon onderneemt actie om aan de grote vraag te voldoen door hun productie te verhogen. Dit is nog maar het begin, aangezien ze dit waarschijnlijk in de toekomst zullen blijven doen. In Japan houdt Pokemon geen grote hoeveelheden inventaris aan. In plaats daarvan verzenden ze elke batch naar de winkels zodra deze is afgedrukt. De recente oplage vond veel eerder plaats dan verwacht.

Let op, winkels! Bereid u voor op een inkomende zending en bedenk een solide verkoopstrategie. We moeten ons product strategisch distribueren om te voorkomen dat scalpers onze voorraad uitputten.

Spannend nieuws voor Pokemon-fans! Bereid je voor op de release van Ruler of the Black Flame met een nieuwe strategie. Om de toegewijde fans tevreden te stellen, zal de eerste reeks producten op 28 juli beschikbaar zijn. Maar maak je geen zorgen, begin augustus volgt een veel grotere golf, zodat iedereen de kans krijgt om dit langverwachte product in handen te krijgen.

Vanaf september zullen ze 151 boosterboxen in beperkte oplage uitbrengen via hun Pokemon Center-website. Maar wees er snel bij – je kunt er maar één per klant pakken! Deze speciale dozen worden in maandelijkse golven verzonden, dus je hebt de kans om er een te bemachtigen van september tot december. En dat is niet alles – Pokemon liet doorschemeren dat er later mogelijk meer dozen beschikbaar zullen komen. Dus blijf geduldig, echte fans, en laat je niet overrompelen door die scalpeurs. Je reis om een Pokemon-meester te worden staat op het punt nieuwe hoogten te bereiken!

Mis de nieuwste set, Snow Burst & Clay Hazard niet! Het vloog in slechts één dag uit de schappen in Japan.