TPCi beloont zes Pokemon-professoren met unieke promoplaques!

TPCi heeft de unieke bijdragen van zes uitzonderlijke Pokemon Professors gevierd door ze te belonen met een spectaculaire plaquette met herdrukken van elke Galar Gym Leader, gestempeld met een exclusief “Pokemon Professor”-zegel. Deze buitengewone kaarten behoren tot de zeldzaamste die er zijn – er bestaat slechts één set voor elke professor!

Professor-Program-Ives-Roundtree-pikazon

Deze speciale Pokemon-kaart is een blijk van waardering voor het geweldige werk van <name> binnen de Professor Community in het afgelopen jaar. Het is een uitstekende herinnering dat hun inspanningen niet onopgemerkt zijn gebleven.

Professor-Program-Will-Post-pikazon

Om professoren te erkennen voor hun buitengewone bijdragen, zijn speciale plaquettes ingesteld. Voor het inspireren van de toernooiserie “Smol Boi Circuit” en het cultiveren van metabewustzijn, werd Ives Rountree geëerd met een plaquette; terwijl Will Post er een ontving als erkenning voor het bouwen van een internationale Discord-server om real-time professor-samenwerking op evenementen mogelijk te maken. Deze twee prijswinnaars zijn voorbeeldige voorbeelden van hoe professoren een betekenisvolle impact kunnen maken!

Elk jaar erkent het Teacher Professional Certification Institute (TPCi) excellentie in lesgeven door plaquettes uit te reiken aan excellente professoren. Deze prijzen dienen als een baken van motivatie voor opvoeders en worden jaarlijks uitgereikt om hen aan te moedigen hun streven naar onderwijssucces voort te zetten.

Grote felicitaties zijn op zijn plaats voor Ives Rountree en Will Post, die ons vereerden met hun verbluffende fotografie. We bedanken ze enorm!

Bekijk meer:  "Silver Tempest" Prerelease-promo's onthuld, personeelspromo's keren terug!