Top 5 Pokemon-kaarten in Pokemon GO

We zijn verheugd om onze nieuwste set met ruilkaarten aan te kondigen, Pokemon GO! Dit minikaartspel brengt de beste aspecten van zowel het mobiele telefoonspel als het verzamelkaartspel samen. Met een doel voor sterkere banden op alle gebieden binnen uw gemeenschap; er zijn veel kaarten die het WK van volgend jaar een succes kunnen maken als ze genoeg steun krijgen van spelers zoals jij – dus zorg ervoor dat je deze kans niet mist door ze nu te krijgen, zolang de voorraad strekt, voordat het te laat wordt!

top-5-pokemon-kaarten-in-pokemon-go

Slechts een paar weken geleden kondigde Pokemon aan dat ze de release van hun nieuwste set zullen uitstellen. Dit betekent dat we nog langer moeten wachten voordat we nieuwe kaarten voor standaardformaat in handen krijgen! Behalve dat dit nieuws op het eerste gezicht teleurstellend is – wat betekent het? Welnu, Astral Radiance neemt het nu op tegen zijn rivaal uit Japan in termen waarmee men legaal aan wedstrijden kan deelnemen met behulp van deze specifieke releases; waardoor ze beide verder vooruit dan ooit tevoren.

We houden er allemaal van om onze competitieve oplossing in Pokemon GO te krijgen, maar degenen die niet zo bedreven zijn in het spelen van TCG-kaartspellen, kunnen profiteren van dit artikel. De auteur biedt zijn frisse kijk op de beste kaarten van elke set die je zullen helpen snel en gemakkelijk hogerop te komen!

1. Bibarel

Het Pokemon GO Cards-spel bevat veel verschillende soorten, maar deze is misschien wel de meest verrassende. Het belangrijkste kenmerk op de kaart is de geruststellende dam, die je een voordeel geeft als je tegenstander als eerste aanvalt!

Bibarel-pikazon-nl

Deze situatie is niet ideaal, omdat Bibarel je tegenstander altijd in de weg zal lopen en zal voorkomen dat hij kaarten weggooit. Als ze een controlestapel hebben met Belleba & Brycenman [Cosmic Eclipse], dan kan deze kaart echt pijn doen omdat je niet kunt tekenen totdat hun Supporters weg zijn!

Bekijk meer:  Top 3 decks op weg naar Worlds 2022

Deze kaart is een geweldige manier om te hebben voor het geval je ooit een aanvalsgebaseerd kaartspel op Pokemon Go speelt. Hoewel de meeste decks momenteel op dat type zijn gericht, is het goed om te weten dat er nog een optie is voor als de dingen naar het zuiden gaan en iedereen zijn favoriete mons op heeft – of als ze gewoon iets anders willen!

2. Mewtwo VSTAR

Mewtwo VSTAR, met zijn krachtige aanvalskracht en hoge gezondheidspool, zou zomaar de nieuwe archetypische Pokemon-GO-sportschoolaanvaller kunnen worden. Galarian Zigzagoon is een van de beste Pokemon in deze metagame voor hard en snel slaan. Met een snelle 270 schade-output, kan het met gemak 280 HP VSTAR’s zoals Origin Forme Palkia of Arceus uitschakelen, terwijl het nog steeds effectief is tegen andere sterke vijanden zoals Dialga-weerstanden die hogere aanvalsstatistieken hebben dan hun verdedigingsstaten!

Mewtwo-VSTAR-pikazon

Het ontwerp van de kaart is strak en stijlvol, waardoor hij perfect is om in de schaduw te spelen. De krachtige moveset zal geweldig zijn in combinatie met andere kaarten zoals Shadow Rider Calyrex VMAX of zelfs Arceus VSTAR na gebruik van Trinity Nova! Met het gebrek aan succes voor Darkness-type Pokemon aan de toptafels, omdat Mew VMAX [Fusion Strike] minder effectief was dan normaal en de grootste concurrentie van binnenuit zag, waarbij beide exemplaren tijd zagen in onze laatste Wereldkampioenschappen; het is geen verrassing dat er nieuwe innovaties opkomen. Wordt dit weer een overwinning door combinatie? Het gebruik/uitvinding dat bekend staat als ‘Unified Minds’ lijkt veelbelovend – tenslotte… Mewtwo & GX bundelen hun krachten en hebben ons er al meerdere gewonnen!

3. Radiant Charizard

Het eerste dat me opvalt aan deze set is de krachtige aanvalskracht, 250. Het kost echter vijf energie, wat het moeilijk kan maken om te gebruiken op momenten dat je er nog maar vier of minder op je eigen bord hebt! Maar als ik één advies had voor spelers die die stoere VSTAR-monsters willen uitschakelen? Krijg een Choice Belt zodat ze geen kans maken tegen JOUW team.

Bekijk meer:  Speciale SWSH Set uitgebracht in januari!

radiantcharizard-pikazon

Charizard, de vuurmuis Pokémon. Het is een manier om deze kaart te spelen, maar er zijn nog steeds weinig energie-bijlagen nodig om er vanaf te kunnen vallen – ik speel graag alleen omdat we rekening kunnen houden met de Opgewonden Hart-vaardigheid, die de kleurloze kosten per prijs verlaagt die van je tegenstander(s) wordt afgenomen. De aanvallen van Radiant Charizards kosten ook minder als er meer prijzen zijn die ze tegen jou hebben gewonnen!

Als je tegenstander al vijf Prijskaarten heeft getrokken, kun je een Stralende Charizard laten vallen en vuurenergie toevoegen. Het is krachtig genoeg om elke Pokémon in één keer uit te schakelen met deze engine! Het beste van het gebruik van de kaart is hoe gemakkelijk het is om weer op te staan ​​nadat je bent uitgeschakeld – je hebt gewoon nog twee kaarten uit hun hand nodig, wat betekent dat er nooit echt geen tweede kans op overwinning voor hen zal zijn, tenzij ze dat niet zijn spelen bij het trekken van kaarten of er gebeurt iets geks tijdens gevechten.

4. Radiant Blastoise

We hebben het hier over een all-star deck, mensen. De Origin Forme Palkia VSTAR is een van de beste in ons formaat en zal waarschijnlijk veel succes hebben op de Wereldkampioenschappen van volgend jaar! Pokemon GO-spelers aanmoedigen om Radiant Blastoise te gebruiken, zou de beste manier kunnen zijn om hun tegenstanders uit te schakelen. Met de Ability kun je een waterenergie uit je hand weggooien, waardoor twee schadetellers op een van de benched-pokemon van de tegenstander worden geplaatst! vergelijkbaar met Inteleon en Galarian Zigzagoon; al deze kaarten hebben iets gemeen: ze vereisen het plaatsen van schadetellers als onderdeel van de winnende strategie, dus waarom zou je het niet proberen?

Bekijk meer:  Pikachu "Pokemon GO" - promo bij Gamestop, Best Buy en meer!

radiant-blastoise-pikazon

Ook al kun je Radiant Greninja niet meer spelen, er zijn nog genoeg opties voor meer schade aan boord. Het krijgt ook waterenergie op je aflegstapel met Origin Forme Palkia VSTAR’s Star Portal-vaardigheid! Ik speelde tegen de donkere magische kaart, maar hij kan ook uit het niets 170 schade oplopen met zijn Torrential Canon-aanval die niet over het hoofd mag worden gezien. Dit vereist misschien wat broodnodige testen… Maar ik ga door en pak een exemplaar om te testen voor het geval dit net zo goed is!

5. PokeStop

Wat zijn de drie beste kaarten in Pokemon GO? Het blijkt dat het PokeStop Trainer Cards of Energy zijn. Een Stadium Card kan worden gebruikt om elke kaart uit je hand te verwijderen en zoveel mogelijk item-loot voor jezelf te nemen (de rest gaat terug).

pokestop-pikazon

Ik denk niet dat dit de meta te veel opschudt, maar het kan een nieuw tijdperk van “turbo”-decks creëren die sterk afhankelijk zijn van itemkaarten. Als we kijken naar hoe succesvol Origin Forme Dialga VSTAR [Astral Radiance] de laatste tijd is geweest met het gebruik ervan, inclusief Mew-vieringsdeck-insluitsels zoals Celebrations-kaart – die schijnbaar in elke typelijst past – dan verwachten we misschien iets groots misschien niet helemaal uit de basis!

Het weggooien van extra exemplaren van Mew en Metal Energy terwijl je krachtige kaarten verwerft, zoals de Stage 1 Metal Saucer [Sword & Shield], zou de decks consistenter kunnen maken. Het kan wat aanpassingen vergen, maar ik denk dat dit idee goed zou werken met snel geïnstalleerde decks zoals Darkrai VSTAR Astral Radiance.