“Scarlet & Violet” Booster Pack-configuratie eindelijk onthuld: grote opwindende veranderingen!

TPCi heeft onlangs opwindend nieuws onthuld – Scarlet & Violet-boosterpakketten zijn nu waardevoller dan ooit! Niet alleen is de prijs per pakket met 50 cent verhoogd, maar elk pakket bevat nu ook drie foliekaarten als bonus. Nu heb je een nog betere kans om je deck te versterken en wat extra magie te laten schitteren tijdens games met vrienden.

Pokemon_TCG_Scarlet_Violet_Boost-pikazon

Met trots presenteren we de opwindende line-up van Scarlet & Violet-boosterpakketten – elk gevuld met een verrassend trio kaarten: twee omgekeerde holo’s en één glinsterende holografische kaart!

209-Pawmot-pikazon

Special-Illustrator-Rare-pikazon

Special-Illustration-Rare-Penny-pikazon

Het openen van boosterpakketten is zojuist een stuk spannender geworden! Met een nieuwe bestelling bewaar je gegarandeerd de meest opwindende kaarten voor het laatst – 4 gewone kaarten gevolgd door 3 ongebruikelijke kaarten, 2 omgekeerde holo’s en tot slot 1 verbluffend mooie Holo-kaart. En alsof dat nog niet genoeg verrassing voor je ogen is, is er aan het eind ook nog een Basic Energy-kaart plus een extra codekaart. Maak je klaar om serieuze verwondering te ervaren met deze vernieuwde boosters!

Rare-Holo-pikazon

Double-Rare-pikazon

241-Professor-Sycamore-pikazon

TPCi schudt de boel wakker! Spelers krijgen nu twee zeldzame kaarten in elk pakket: een omgekeerde holo en een ultra exclusieve, gegarandeerde holografische kaart. Begin vandaag nog met je verzameling om deel te nemen aan de spannende wereld van Pokémon-ruilkaartspellen!

Als je het geluk hebt om een Special Illustration Rare of een Illustration Rare uit je deck te trekken, vervangen ze de tweede Reverse Holo-slot met hun onderscheidende gouden sterren – zorg ervoor dat elke kaart opvalt!

Ultra-Rare-pikazon

Hyper-Rare-pikazon

Rare-Candy-Hyper-Rare-pikazon

Secret Rare-packs bevatten enkele van de meest gewilde kaarten en bieden kansen om lucratieve schatten te vinden, zoals Double Rares (een gewone Pokemon EX-kaart) en felbegeerde Ultra- of Hyper Holos – met volledige kunstontwerpen en gouden afwerkingen!

Pronk met trots met je kaarten! Zeldzame Holo’s hebben enkele betoverende zwarte sterren die hun zeldzaamheid symboliseren. Double Rares voegen nog meer toe aan de mix met twee boeiende zwarte sterren. Ultra Rares doen er nog een schepje bovenop door oogverblindende witte sterkracht toe te voegen voor een dubbele impact – en Hyper Rarity geeft je volledige glamourstatus dankzij drie glorieuze gouden sterren!

Grimer-Reverse-Holo-pikazon

Cyclizar-Reverse-Holo-pikazon

Pokemon_TCG_Scarlet_Violet_081_pikazon

Verzamelaars hebben de kans om zeldzame kaarten uit speciale pakketten op te graven: 2 omgekeerde holo’s en 1 Miraidon ex (Double Rare, Ultra Rare of Hyper Rare Holo) in één pakket – plus een mogelijke drievoudige dreiging van Reverse Holo’s, Special Illustrator Rares en Skeleredge Rares. Zorg ervoor dat je je pakketten opent voor de ultieme schattenjacht!

Nu met de nieuwe kaartbestelling, worden Pokemon-boosterpakketten nog spannender voor zowel fans als streamers! Nadat je elk pakket zoals normaal hebt geopend, hoef je alleen maar één basisenergie te verplaatsen of twee kaarten af te leggen als je dat extra drama wilt; hoe dan ook, je kansen om die gewilde zeldzaamste kaarten te krijgen zijn groter dan ooit.

TPCi zorgde voor een golf van feestvreugde bij Pokémon-fans toen ze het einde aankondigden van niet-holo rares – nu zullen alle zeldzame en hogere kaarten worden verijdeld! Om die ervaring nog spannender te maken voor spelers – nog nooit eerder gezien in een Engelse set – is elk boosterpakket gegarandeerd ten minste één foliekaart. Met deze wijziging komt er ook een einde aan Rainbow Rares – zodat iedereen kan genieten van sets met deze opvallende folies!